Våkner kl 06.30, hopper i dusjen og vasker meg med spesialsåpa jeg fikk i går. Begynner å kjenne det på kroppen, er litt nervøs nå når vi går mot sykehuset. Finner frem til rette avdelingen, og blir plassert i en sykeseng, med beskjed om å skifte til den supersexy lyseblå sykehus-pysjen. Så var det bare å legge seg ned å vente. Men ikke så lenge. Jeg var satt opp på den første operasjonen den dagen.

Ble trillet ned til operasjonsstua, lagt på bordet, og fikk noe godt i armen. Så spurte den ene pleieren meg om jeg kjente noe til det jeg hadde fått, men det gjorde jeg ikke, før jeg plutselig kjente at det var blitt lørdagskveld og mønsteret i taket begynte å danse. Da var det ei annen som klemte en maske over munnen og nesa og sa at jeg skulle puste dypt, men at det kunne hende det var litt tungt. Det siste jeg husker var tanken om at hun prøvde å ta livet av meg, så tungt var det å puste.

Det neste jeg husker var når jeg våknet noen timer senere. Tok litt tid før jeg kom til meg selv, men jeg husker at kirurgen kom og fortalte meg at han var veldig fornøyd med operasjonen. De hadde fått ut hele svulsten, ingen rester, og skrudd på plass beinlappen de hadde tatt ut, med titanskruer.

Ble liggende en stund på oppvåkningen før jeg ble trillet opp på overvåkning. Der lå vi som var blitt operert den dagen, og som trengte ekstra tilsyn etter operasjonen.